Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op Facebook

Privacyverklaring Disclaimer

PRIVACYVERKLARING

Kantjes New Forest pony's  probeert u via deze website zo volledig en juist mogelijk te informeren. Ondanks deze zorg kan het zijn dat bepaalde informatie onjuist, onvolledig of verlopen is.

U kunt geen rechten ontlenen aan de op deze website geboden informatie. Voor specifieke en zekere informatie kunt u altijd contact opnemen met ons. Kantjes New Forest pony's aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de op deze website verstrekte informatie.

Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan grafische afbeeldingen en/of teksten van deze site te bewerken, openbaar te maken en/of te verveelvoudigen in welke vorm dan ook.

Privacyverklaring: Wij verzamelen enkel de volgende persoonlijke informatie over bezoekers en gebruikers van onze sites, zoals:

gebruikersnamen, namen van leden, e-mailadressen, IP-adressen en contactgegevens.

We verzamelen deze persoonlijke informatie wanneer u deze zelf aan ons verstrekt of automatisch wanneer u door onze sites navigeert of door andere personen wanneer u services gebruikt die aan onze sites zijn gekoppeld.

Bovendien zullen wij uw persoonlijke informatie altijd met respect behandelen en nooit misbruik maken van gedeelde informatie

Artikelen

Menu

Contact

Onze Kantjes Veulens

Al enkele decennia fokken wij kinder- gebruiks- en sportpony’s welke beschikken over de juiste maatvoering

Over Team Kantjes

Op een keuring gaan vaak weken werk vooraf. De pony’s stelen de show, maar hoofdrolspelers op de achtergrond zijn de in het wit gestoken voorbrengers.

Over ons bedrijf

Ons bedrijf Kantje’s New Forest Pony is gelegen in het Brabantse Schaijk in het natuurgebied de Maashorst. Kwaliteit staat voorop!

Kantjes New Forest

Eric van de Rakt

Rijksweg 26

5374 RB  Schaijk

Noord Brabant

Telefoon:

+31 486436478

Mobiel:

+31 6 53971618

Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op Facebook

Kantjes New Forest

Eric van de Rakt

Rijksweg 26

5374 RB  Schaijk

Noord Brabant

Telefoon:

+31 486436478

Mobiel:

+31 6 53971618

Over Team Kantjes

De pony’s stelen de show, maar hoofdrolspelers op de achtergrond zijn de in het wit gestoken voorbrengers.